DNV GL

 • Presentasjon

  Tid: 17:00 17.04.2018
  Sted: T2
  Ledige plasser: 8/80

  DNV GL inviterer til bedriftspresentasjon med lasagne og noe å drikke i etterkant. Det vil også være muligheter for 5. klassinger å skaffe seg et speedintervju dagen etter.

  DNV GL Advisory – Bedriftspresentasjon

  DNV GL blir som oftest forbundet med sertifisering og klassifisering, men visste du at vi også har nærmere 100 konsulenter som driver rådgivning gjennom studier, analyser og vurderinger for våre kunder i ulike bransjer?

  Det unike med å jobbe som konsulent i DNV GL er at vi kobler dyp teknisk forståelse med bransjekunnskaper og risikohåndtering. Bli med for å treffe noen av våre konsulenter og for å høre om hvilke prosjekter vi jobber med og hvordan vår hverdag i DNV GL er.

  DNV GL er et internasjonalt selskap og vårt globale hovedkontor er i Norge. Vårt formål er å sikre liv, verdier og miljø. Vi lever i en verden som stadig blir mer kopleks og sammensatt hvor nye løsninger påvirker måten vi utvikler, drifter og opererer skip, platformer, kraftproduksjon og fornybar energi. Grensene mellom ulike bransjer blir også mer utydelig når det er viktig å benytte krysskompetanse mellom maritim, offshore og fornybar energi virksomheter. I dette perspektivet blir det ekstra viktig å se helheten mellom teknologi, organisasjon og individ. Vår formålsparagraf er derfor like viktig i dag som for over 150 år siden.

  For 5. klasse er det mulighet for speedintervju 18. April.

  § DNV GL rekrutterer nyutdannde til våre rådgivningsenheter, og inviterer interesserte 5. årstudenter fra alle linjer hos Marin til Speed-intervjuer. Intervjuet varer i 15 minutter, og du får anledning til å gi en kort og uformell presentasjon av deg selv og hvorfor du synes det virker interessant å jobbe som konsulent i DNV GL. Dersom du er motivert for å bruke utdanningen din til å sikre liv, verdier og miljø gjennom å jobbe i tverrfaglige team med ledende fagkompetanse innen maritime virksomhet, olje- og gass, fornybar energi og digitalisering er dette en mulighet du bør benytte deg av.

  § Skriv deg på liste for intervjuer etter Bedrifstpresentasjonen 17. april. Begrenset antall plasser.

  § Ta med oppdatert CV og karakterutskrift til intervjuet.

  Påmelding begynner:08:00 01.04.2018
  Påmelding slutter: 13:00 17.04.2018
  Åpen for: 1. - 5. klasse

 • Bedrift

  DNV GL supports you in mobilising the full potential of your assets and operations – regardless of any challenge and for all your needs throughout your asset’s lifecycle. Our network of experts provides advisory services globally, wherever you are, and has the capabilities, experience and track record to deliver the solutions you need to move ahead.

 • Annet